Noussair Mazraoui ankommer stadion før Real Madrid mot Bayern Munchen.

FLERE JOURNALISTER:

– West Ham har forlatt forhandlingene - United jobber for å lande en avtale

Noussair Mazraoui kan ende opp i Manchester United. I så fall vil han gjenforenes med Erik ten Hag. 

Publisert Sist oppdatert

Det melder flere journalister, deriblant tyske Florian Plettenberg og franske Santi Aouna. 

Noussair Mazraoui var en liten stund et hett navn på ryktebørsen, men de siste dagene har Bayern München-backen heller virket å være på god vei til West Ham.

London-klubben skal ha vært enig med Bayern München om en overgangssum på 15,5 millioner euro + 4 millioner euro i bonuser, og det skal også ha vært en muntlig enighet mellom Mazraoui og West Ham.

Fredag melder den tyske overgangsjournalisten Florian Plettenberg, som har vært tett på prosessen, at det ikke blir noe av overgangen.

Årsaken skal være at West Ham ikke har maktet å komme til enighet med agenten Rafaela Pimenta, og at de derfor har valgt å forlate forhandlingene.

Manchester United jobber nå intensivt for å signere Mazroaui, melder Plettenberg videre. Samtalene mellom klubbene skal ha kommet et godt stykke på vei.

Dermed kan det gå mot en gjenforening med Erik ten Hag for Mazraoui. 26-åringen spilte under Ten Hag fra 2018 til 2022 i Ajax. Samme år som Ten Hag gikk til United, dro Mazraoui til Bayern München. 

Ifølge den franske journalisten Santi Aouna ønsker Mazraoui nettopp det å spille under Ten Hags ledelse igjen. Flere klubber skal være ute etter marokkaneren, men han skal foretrekke en overgang til United, ifølge Aouna. 

Dharmesh Sheth i Sky Sports melder også at forhandlingene mellom Mazraoui og West Ham har brutt sammen, og at United fortsatt er interessert og er i samtaler med Bayern.

Samtidig sier han at en ny høyreback-signering avhenger av Aaron Wan-Bissakas fremtid.

26-åringen har blitt koblet til blant andre West Ham i sommer, men fortsatt fremstår det som usikkert på nåværende tidspunkt om han forlater United.

Powered by Labrador CMS