Ryktesaker, uke 29

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

FÅ OVERSIKT: Her er sommerens Premier League-overganger

Søndag 21. juli

23.05: Raphaël Varane forlot Manchester United da kontrakten hans gikk ut ved månedsskiftet juni/juli. Nå, tre uker etter at han offisielt forlot klubben, virker han langt på vei å ha funnet seg en ny arbeidsgiver.

Fabrizio Romano skriver nemlig, «Here we go!», om at den franske midtstopperen skal være klar for den italienske klubben Como. Laget er nyopprykket og ledes av den tidligere Arsenal, Barcelona og Chelsea-spilleren Cesc Fabregas. 

18.45: Tidligere søndag (se 09.40) var det et rykte fra The Sun om at Antony kan være aktuell for et utlån. Det har hans agent nå vært ute og sagt at ikke skal være aktuelt. 

Gjennom Fabrizio Romano kommer det frem sitater fra brasilianerens agent.

– Jeg ser at det er rapporter om et potensielt lån. Antonys plan er klar. Manchester United. Han ønsker å bli og det er hans eneste fokus. Vi har allerede snakket med klubben om dette.

15.45: Ingen permanent overgang for Sofyan Amrabat iallfall ikke i første omgang, det skriver Fabrizio Romano i en post på X søndag. United kommer ikke til å benytte seg av klausulen forhandlet frem i låneovergangen om en overgangssum på €20 millioner og har informert Fiorentina om avgjørelsen.

United skal likevel fortsatt være interessert, da Erik ten Hag liker marokkaneren godt. Andre klubber skal også være interessert.

13.00: Det har vært skrevet en del om Arsenals supertalent Chido Obi-Martin og hans mulige overgang til United de siste dagene. Søndag følger Steven Railston i MEN opp med at lokalavisen forstår det slik at United er positive til at overgangen skal gå gjennom og at 16-åringen vil bli gitt en såkalt «scholarship»-kontrakt frem til han fyller 17 og kan signere som profesjonell spiller.

United er imidlertid ikke de eneste som jakter den danske spissen. Newcastle og Bayern München skal også være veldig interessert i spilleren som scoret 29 mål på 17 kamper på U18-nivå forrige sesong.

09.55: Over ett år er gått, siden David de Gea var ferdig som United-spiller etter nærmere 12 år. Fortsatt står den 33 år gamle keeperen uten klubb, men på X la spanjolen ut en kryptisk melding med et timeglass som tegn. Kanskje betyr det at han er i ferd med å finne seg ny klubb?

09.40: Erik ten Hag skal være klar til å la en av sine dyreste signeringer i United, Antony, dra på utlån kommende sesong, det skriver The Sun

Brasilianeren slet stort i sin andre sesong på Old Trafford og et utlån kan være til hjelp for å få en restart og på sikt kanskje slå seg tilbake i laget. 

United har imidlertid ett krav når det kommer til et potensielt utlån, nemlig at hele lønna til kantspilleren må dekkes av lånende klubb. 

Lørdag 20. juli

16.48: Manchester United skal være interesserte i midtbanespilleren Martin Zubimendi. Det melder Manchester Evening News

Zubimendi spiller til daglig i Real Sociedad og var med på å vinne EM med Spania denne sommeren. Han var andrevalg bak Rodri på midtbanen, men da Rodri måtte ut med skade i finalen kom Zubimendi inn og spilte meget godt. Zubimendi har også blitt koblet til både Arsenal og Barcelona. 

MEN påpeker, som de fleste andre, at United har kommet lengst i forhandlingene om Manuel Ugarte, men hevder Zubimendi også er et et midtbanealternativ denne sommeren. 

15.25: Everton har informert United om at de ikke har noen intensjoner om å selge Jarrad Branthwaite i sommer. Dette til tross for at Friedkin Groups forsøk på å kjøpe opp Everton har kollapset, det skriver David Ornstein for The Athletic.

Everton ser det ikke som helt nødvendig å selge sin stjernestopper og et bud vil ikke en gang bli vurdert dersom deres prisforlangende ikke blir møtt, med klar referanse til Uniteds tidligere rapporterte bud.

Merseyside-klubben ser ingen grunn til å slippe Branthwaite noe billigere enn for eksempel Harry Maguire, Wesley Fofana eller Josko Gvardiol har gått for de senere årene.

15.20: Sent fredag kveld dukket det opp rapporter om at United jakter Arsenals 16 år gamle stjerneskudd Chido Obi-Martin, noe du kan lese mer om i egen sak. Lørdag skriver to X-kontoer med god kjennskap til hva som foregår innenfor akademiets vegger at United forsøker å få i stand overgangen så raskt som mulig og at dansken selv skal ha snakket med spillere i United-akademiet om at han kommer til klubben.

14.20: Fabrizio Romano pøser ut like United-rykter denne sommeren og denne gangen er det snakk om et utgående rykte, selv om det egentlig ikke er snakk om at det blir noe salg.

Ett eller annet sted har det dukket opp rapporter om at Mason Mount er til salgs, men Romano skriver at United ikke har planer om å selge engelskmannen som selv kun vil ha fokus på fremtiden i United etter en veldig skadeplaget første sesong. 

13.55: United har ikke gitt opp Matthjis De Ligt. Skal vi tro Florian Plettenberg skal nederlenderen være øverst på listen til United om det blir besluttet at enda en midtstopper skal inn denne sommeren. 

Erik ten Hag uttalte i et intervju med Algemeen Dagblad, en sak du kan lese mer om i en egen sak, at De Ligt er en spiller som ble forsøkt hentet for to år siden.

08.10: Vi starter denne lørdagen hos James Ducker, som i en artikkel for Telegraph skriver en oppsummering av Uniteds overgangssommer hittil og hvordan planene for den videre ferden denne sommeren kan være. Under følger en punktvis oppsummering.

  • United skal ha fått et fornyet håp om å signere Jarrad Braithwaite etter at Friedkin Group sitt forsøk på å kjøpe opp Everton og gi Merseyside-klubben et pusterom økonomisk har kollapset. United kommer uansett ikke til å møte Evertons tidligere prisforlangende på £75 millioner, men håper at den finansielle situasjonen gjør at en totalpakke på rundt £55 millioner vil være nok.
  • United skal ha et klart syn på hva de er villige til å betale for Matthjis De Ligt og kommer ikke til å fortsette å forsøke å få til en avtale for 24-åringen dersom Bayern München ikke firer på det de krever for midtstopperen.
  • Aaron Wan-Bissaka har kun ett år igjen av sin kontrakt og kan være på vei bort. Høyrebacken er gjenstand for interesse fra blant andre West Ham, samt tyrkiske Fenerbahçe og Galatasaray.
  • Selv om det akkurat nå virker som om Manuel Ugarte er det neste klare overgangsmålet, etter at det torsdag ble avslørt enighet om personlige betingelser, er også Real Sociedads midtbanespiller Martin Zubimendi på Uniteds liste over midtbanekandidater. Det er også Sofyan Amrabat som var på lån i klubben forrige sesong.
  • Scott McTominay kan være blant spillerne som er på vei bort fra klubben med interesse fra en rekke klubber. Fulham har allerede fått et bud avslått. Skotten har blitt linket til Everton, Newcastle, Tottenham og Galatasaray de siste dagene og er verdsatt et sted mellom £25-30 millioner. Casemiro er også til salgs dersom det kommer inn et bud på riktig størrelse, men akkurat nå virker interessen fra Saudi-Arabia ganske kjølig.
  • Fredag 19. juli

22.06: Den franske journalisten Romain Collet-Gaudin hevder Adrien Rabiot nærmer seg Manchester United. Ifølge Collet-Gaudin er midtbanespilleren i samtaler med både United og Liverpool, og foretrekker de røde djevlene. 

Rabiots kontrakt utløp med Juventus i slutten av juni tidligere i sommer og han kan med andre ord hentes gratis. 

20.44: Den franske avisen L'Équipe hevder United ønsker å hente Xavi Simons til Old Trafford. Ifølge avisen har United jobbet med en Simons-avtale i et helt år. 

Dersom det avisen skriver stemmer, kan United vente seg tøff konkurranse for 21-åringen. Han er ønsket av både RB Leipzig og Bayern München, og det er de to Bundesliga-klubbene som skal være i førersetet i jakten på nederlenderens signatur.

Xavi Simons spilte under Ruud van Nistelrooy i PSV Eindhoven da han var på lån der i 2022/23-sesongen. 

Samme avis hevder for øvrig at Manchester United holder et øye med Adrien Rabiot, som kan hentes gratis etter at kontrakten med Juventus utløp tidligere i sommer. 

16.22: ESPN skriver at United er villige til å la Antony forlate klubben på lån i sommer hvis de finner en klubb som er villige til å betale hele lønnen hans under låneoppholdet. Det har imidlertid vært svært få rykter rundt brasilianeren denne sommeren. 

ESPN viser til kilder som skal ha sagt at Harry Maguire, Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay, Christian Eriksen og Casemiro er til salgs så lenge prisen er riktig. 

15.50: Mest til info: United-aktuelle Jarrad Branthwaite var verken å se fra start eller på benken da Everton fredag spilte sin første treningskamp i sommer.

14.40:  Spanske AS skriver at United er med i Dani Olmo-kampen, sammen med en rekke andre klubber. I artikkelen heter det at med Zirkzee og Yoro i boks skal det fokuseres mer fremover på banen igjen, for eksempel da med Olmo. City, Liverpool, Bayern og flere andre skal også være interesserte. Olmo skal ha en utkjøpsklausul på 50 milloner pund i Leipzig, men den utløper allerede lørdag.

12.55: Florian Plettenberg fra tyske Sky skriver at et vanlig utlån for Manuel Ugarte er uaktuelt for PSG. De ønsker helst å selge, men krever altså 70 millioner euro akkurat nå. Alternativet er et utlån med kjøpsklausul.

12.10: Litt mer Everton. De har vært i forhandlinger om mulig nytt eierskap (Friedkin-gruppen), men de samtalene nådde ikke i mål. Det bekreftet klubben fredag. Så gjenstår det å se om det kan få noe å si for for eksempel Jarrad Branthwaite, som United er blitt koblet så sterkt til i sommer.

10.20: Belgiske Nieuwsblad skriver at United forsøkte å kuppe Aston Villas kommende kjøp av Evertons Amadou Onana, at de presset hardt på denne uka, men at de var for sent ute, at spilleren hadde bestemt seg for å gå til Villa og dermed sa nei. Onana skal gjennomføre legesjekken hos Villa søndag, før han drar dit for cirka 50 millioner pund. Paradoksalt nok sørget den overgangen for at Evertons Jarrad Branthwaite ble vanskeligere for United å få, siden Everton da fikk inn penger på Onana i stedet. 

I stedet for Onana virker det nå som om Manuel Ugarte blir Uniteds nye midtbanespiller, og i stedet for Branthwaite så ble det Yoro (og kanskje De Ligt).

09.40: Dette inneholder egentlig ikke noe særlig nytt, men Fabrizio Romano skriver at siden PSG nå går all inn for Joao Neves så er de klare til å slippe Manuel Ugarte til United. Vi tar det likevel med, siden dette altså er en oppdatering i forlengelsen av at Ugarte og United skal ha blitt enige om den personlige avtalen. Dermed skulle man tro at det fra begge parter var mulig å finne en enighet her.

07.30: The Sun skriver at Tottenhan kan kapre Scott McTominay, men at United krever 40 millioner pund bare for å vurdere å selge 27-åringen.

Torsdag 18. juli

23.25: Fabrizio Romano skriver at United jobber med utgående overganger parallelt med å sikre seg Manuel Ugarte. United jobber med salg av Casemiro og Scott McTominay. 

23.20: I saken om Manuel Ugarte kan du lese at det mest sannsynlig må en spiller ut før uruguayaneren kan hentes inn. Tyske Florian Plettenberg melder på X sent torsdag kveld at det fort kan bli Scott McTominay. Skotten er av interesse fra flere hold, men i denne oppdateringen meldes det om at det er tyrkiske Galatasaray som ønsker seg 27-åringens tjenester. 

Tyskeren skriver at Galatasaray ser på McTominay, som kun har ett år igjen av sin kontrakt med United, som sitt foretrukne valg i midtbaneposisjonen og mener at skotten selv er åpen for muligheten. Galatasaray har derfor startet samtalene med United om en overgang. United skal ønske seg 30 millioner euro for McTominay, noe den tyrkiske klubben skal synes er i overkant dyrt.

23.15: Det koker på ryktebørsen. Under to timer etter at Leny Yoro ble presentert som United-spiller virker fokuset å være vendt til neste overgangsmål, nemlig Manuel Ugarte. Les mer i egen sak her!

21.55: Midt oppi Yoro-feberen er Laurie Whitwell ute og oppdaterer på X om spillerjakten som foregår i United. Selv med Yoro nå offisielt inne er ikke interessen for verken De Ligt eller Branthwaite helt kjølnet. Det å hente inn enda en midtstopper er imidlertid avhengig av at klubben får til et salg. The Athletic-journalisten skriver også at klubben også er på en backup-løsning som kan bekle venstrestopperplass og at Fenerbache og José Mourinho ønsker seg Victor Lindelöf.

16.55: Ting tyder på at United har begynt å rette blikket mot sin neste sommersignering. Stadig flere journalister melder seg på og deler informasjon rundt Uniteds jakt på Manuel Ugarte. Graeme Bailey skriver på X at United kommer til å pushe på for å forsøke å få uruguayaneren klar før avreise til USA.

16.50: Ivan Toney er en spiller som har blitt i ryktespalten med jevne mellomrom det siste halvåret. Den siste tiden har det likevel vært stille rundt den 28 år gamle Brentford-spissen ettersom London-klubben har ønsket seg nærmere £50 millioner for å la landslagsspissen gå. Ifølge Matt Hughes som jobber frilans for flere av de store avisene i England så har Brentford nå senket prisforlangende for sin stjernespiss noe som har puttet United, Chelsea og Arsenal på alerten igjen.

16.15: En midtstopper inn og en ut? Manchester Evening News skriver torsdag at det er stor interesse rundt midtstopper Will Fish. 21-åringen startet sammen med Jonny Evans mot Rosenborg har de siste to sesongene gjort det bra på utlån til skotske Hibernian. Både et nytt utlån, men også permanent overgang skal være aktuelt for de interesserte klubbene som holder til i Championship, uten at noen av dem blir navngitt. 

15.35: Mer Manuel Ugarte: Florian Plettenberg i Sky Sports Deutschland hevder United kommer til å fokusere på Ugarte etter at Leny Yoro-overgangen er i boks. Plettenberg sier han har blitt fortalt at 23-åringen fortsatt er høyt oppe på listen til United og at partene kommer til å diskutere videre.

Journalisten legger til at Ugarte er lysten på å bli en del av United-prosjektet. 

12.37: Fabrizio Romano melder at PSG jobber med å hente Joao Neves fra Benfica. Spilleren ønsker seg til den franske hovedstaden og PSG er i samtaler med Benfica.

Kan det ha noe å si for Uniteds jakt på Manuel Ugarte? Muligens, ifølge L'Équipe. Et eventuelt Neves-kjøp vil gjøre veien til en plass på laget enda lenger for uruguyaneren, og ifølge L'Équipe forventer PSG et bud fra United i løpet av de neste dagene. 

08.11: TuttoMercato hevder Manchester United har til slutten av denne uken på å benytte seg av kjøpsopsjonen på Sofyan Amrabat

Marokkaneren var som kjent på lån i United forrige sesong og spilte seg opp på tampen av oppholdet, men enn så lenge har det ikke skjedd noe mer. Amrabat kobles hyppig til tyrkiske klubber, men venter angivelig i håp om at United skal utløse kjøpsopsjonen ettersom han ønsker å spille på Old Trafford neste sesong. 

Onsdag 17. juli

20.25: Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News skriver at Mason Greenwood reiser til Marseille i kveld for å fullføre overgangen til den franske klubben.

20.50: Franske L'Équipe melder at PSG går raskt fremover for å prøve å unngå konkurranse om den portugisiske midtbanespilleren Joao Neves, som blant annet United har vist interesse for. Videre bekrefter den franske avisen det portugisisk presse har meldt, nemlig at summen er på 70 millioner euro. Spilleren venter på svar fra Benfica.

14.50: Det har vært en het dag i United-verden og rapportene om både en overgang for Mason Greenwood til Marseille og Leny Yoro til United nærmer seg for hver time og minutt som går. I egne saker kan du følge utviklingen rundt begge overgangene.

14.35: TalkSport, en kilde vi ikke normalt sett har veldig stor tiltro til, hevder at West Ham er i avanserte forhandlinger om en overgang for Aaron Wan-Bissaka. United skal være åpne for å selge høyrebacken, og ønsker seg en overgangssum på minst £15 millioner. Det vil i så fall være et stort tap ettersom United i sin tid betalte £50 mill. for å hente Wan-Bissaka til klubben.

14.10: Sky Sports følger opp Telegraphs sak om Scott McTominay og interessen fra Fulham (se tirsdag 22.30) og skriver at London-klubben vurderer om de skal legge inn et nytt og forbedret bud etter at budet på runde £17 millioner ble blankt avvist av United.

11.55: Etter nyheten om at Leny Yoro skal være på vei for medisinsk test med United sprakk er det nok mange som lurer på hva som skjer med Uniteds jakt på Jarrad Branthwaite og Matthijs de Ligt. David Ornstein skrev i sin sak om Yoro at United fortsatt følger godt med på de to stoppernes situasjon, men at en overgang for noen av dem nå vil være helt avhengig av spillersalg for å både ha nok penger og for å ikke ha for mange alternativer på stopperplass.

Tyske Florian Plettenberg virker å sitte på tilnærmet lik informasjon og skriver at United på nåværende tidspunkt ikke er interessert i å betale nærmere 50 millioner euro for nederlandske de Ligt, som skal være prisen Bayern München krever for 24-åringen.

Daily Mails Chris Wheeler sitter imidlertid på annen informasjon og hevder at United fortsatt håper å kunne signere enda en midtstopper denne sommeren, med Branthwaite og de Ligt som de to fremste kandidatene, men kun dersom det forsvinner ut noen stoppere. 

10.50:  United fortsetter å pushe på for å sikre seg Leny Yoro. Ifølge Fabrizio Romano sin daglige oppdatering på YouTube er alt opp til spilleren etter at United i forrige uke fikk et bud akseptert. United ifølge italienerens opplysninger ha tilbudt 18-åringen gode personlige betingelser og et spennende prosjekt. Klubbpresident Olivier Létang forsøker også å påvirke Yoro i retning United over Real Madrid.

09.05: Mason Greenwoods United-karriere er over. Det er ikke lengre snakk om uker eller måneder, heller bare dager eller timer før overgangen til Marseille blir bekreftet. I en egen sak skal du lese om at Greenwood er enig med den franske klubben om en femårsavtale, mens United mottar bortimot 30 millioner euro. Telegraph følger onsdag opp med at United vil ha en videresalgsklausul på hele 50 % av et potensielt overskudd ved neste salg.

08.45: Manchester Evening News hevder at United står i et dilemma hva gjelder jakten på PSGs Manuel Ugarte. For å kunne gå videre i jakten på midtbanespilleren hevdes det at det må gjennomføres et salg av en av klubbens høyt lønnede spillere, uten at det nevnes noen navn direkte.

Tirsdag 16. juli: 

22.30: The Telegraphs United-journalist, James Ducker, skriver at United vurderer om de skal legge inn et siste bud på Jarrad Branthwaite, nå som Everton allerede har blitt enige med Aston Villa om et salg av Amadou Onana. Det handler da om det i det hele tatt er vits i å forsøke mer. Ducker skriver også at hvis den mulige Leny Yoro-overgangen ikke blir noe av så kan United raskt gå videre med Matthijs De Ligt.

United skal også ha avslått et Scott McTominay-bud fra Fulham tidligere i sommer. Ingen har villet gi de 30 millionene som United krever.

21.50: RMC-journalist Fabrice Hawkins skriver at Real Madrid kommer til å legge inn et nytt bud på Lille-stopper Leny Yoro, som United og spanjolene nå kjemper om.

United skal altså ha fått akseptert et bud med en totalramme på cirka 60 millioner euro, mens Real skal ha budt 20+10 millioner, noe som er blitt avvist. Yoro skal opprinnelig ha ønsket seg til Real Madrid, men United presser nå på.

21.00: United-trener Steve McClaren skal være blant kandidatene til den ledige jobben som Nigerias landslagstrener. Dette ifølge Scorenigeria.

18.45: Timingen virker litt rar, men The Guardians United-journalist, Jamie Jackson, skriver i dag (!!) at United har fått akseptert et bud på Lille-spiller Leny Yoro på 50 millioner euro nå og ytterligere 12 millioner euro i bonuser. Vi skriver rar timing, siden dette budet vel skal ha vært akseptert lenge, og saken har kommet mye lenger enn dette (se tidligere tirsdag og mer her i ryktene).

Jackson skriver imidlertid at United ønsker to av Branthwaite, De Ligt og Yoro, men at for at to skal komme inn må nok enten Victor Lindelöf eller Harry Maguire selges.

17.50: – Det er svært usannsynlig at United kommer til å gå for Gareth Southgate som ny manager, og det selv om det skulle gå katastrofalt dårlig i starten av kommende sesong slik at Erik ten Hag ble sparket.

Det skriver Daily Mails Mike Keegan, etter at Southgate tirsdag var ferdig som England-trener. Thomas Tuchel skal da heller være førstevalget.

16.40: Svært troverdige David Ornstein i The Athletic - og flere andre - skriver at Mason Greenwood og Marseille er enige. Mer om det i egen sak her.

15.56: Nettstedet CaughtOffside hevder West Ham vil ha Aaron Wan-Bissaka og at høyrebacken selv vil til West Ham. 

Ifølge nettstedet skal Wan-Bissaka være lysten på å flytte tilbake til London og Julen Lopetegui skal være en stor tilhenger av United-backen. Han har i tillegg ett år igjen av kontrakten og sånn sett kan et salg gi mening for Uniteds del. 

Wan-Bissaka var en av førstelagsspillerne som var i aksjon mot Rosenborg mandag, men er også en av flere som kan forlate Old Trafford i sommer.

15.49: United kan ha fått et gjennombrudd i jakten på Leny Yoro! Les mer i egen sak her.

14.07: Kan Jadon Sancho fortsatt ha en fremtid i Manchester United? Det er ikke umulig. Les mer i egen sak her

12.59: Tyrkiske Fanatik hevder at Galatasaray sliter med å møte Scott McTominay sine lønnskrav. Det kan føre til at en eventuell overgang kollapser. 

Mandag omtalte vi her i ryktespalten sitatene til et styremedlem i Galatasaray som bekreftet at de var i forhandlinger om Scott McTominay. Da sa Ibrahim Hatipoglu i Galatasaray-styret at det handlet om en totalpakke, både med tanke på overgangssum og lønn. 

Og ifølge Fanatik ønsker McTominay seg en avtale verdt 10 millioner euro i året, noe som kan prise Galatasaray ut av en overgang. Sky Sports skriver imidlertid at også Fulham er interesserte i skotten. 

10.33: David Ornstein har kommet med en oppdatering på Manchester Uniteds stopperjakt. Mer om det i en egen sak HER

09.27: Den italienske avisen Corriere dello Sport skriver at de italienske klubbene Lazio og Napoli er i ferd må trekke seg fra jakten på Mason Greenwood

De skal angivelig være lei av å vente på Greenwoods beslutning, og er i tillegg overbevist om at engelskmannen kommer til å velge Marseille, som har vært favoritten til å signere Greenwood siden de ble enige med United om en overgangssum forrige uke. Avisen påpeker at klubbene fortsatt har et lite håp siden ting kan endre seg fort, men at de forventer at han velger Marseille. 

Ifølge Corriere dello Sport ringer Marseille-trener Roberto de Zerbi Greenwood annenhver dag og skal ha hatt en betryggende effekt på Greenwood, som ble bekymret for reaksjonen i Frankrike. 

08.18: Spissen Ivan Toney har blitt nevnt i ryktespalten noen ganger denne sommeren, men Daily Mail melder at United ikke ser på Toney som et realistisk overgangsmål denne sommeren. 

Daily Mail skriver ikke så mye om hvorfor det ikke ses på som realistisk, men det kan vel tenkes at de mange områdene som skal forsterkes og faktum at Toney trolig ville kostet litt å hente er blant grunnene. Det er imidlertid verdt å merke seg at det ikke er avisens United-korrespondent Chris Wheeler som har skrevet artikkelen. 

Toneys kontrakt med Brentford går ut neste sommer og per nå er det ingenting som tyder på at han kommer til å forlenge avtalen med biene. 

Mandag 15. juli

20.40:  Underveis i Uniteds første treningskamp kom det noen drypp rundt Leny Yoro. Den franske overgangsjournalisten Loic Tanzi skriver for Mercato (bak betalingsmur) at 18-åringen er usikker på om han skal velge Manchester United eller Real Madrid som neste steg i sin karriere.

16.30: Ryktene om en utgående overgang for Casemiro kommer til å foregå gjennom store deler av sommeren. Sky rapporterer mandag om sterk interesse fra saudiarabiske klubber.

16.15: Leny Yoro og Matthijs de Ligt virker ikke å være de eneste stoppernavene United jobber med denne sommeren. 

Tyske Florian Plettenberg melder på X at United de siste dagene har forhørt seg rundt Jonathan Tah i Bayer Leverkusen. Den tyske landslagsstopperen har vært ryktet sterkt i retning Bayern München, men hittil skal det ikke være noe enighet. 

I samme post meldes det også om at United og Bayern München ikke har kommet noe nærmere enighet om De Ligt. 

14.24: Ifølge den italienske avisen Gazzetta dello Sport har AC Milan kontaktet Manchester United og forhørt seg om Aaron Wan-Bissaka

Den italienske storklubben er på jakt etter en høyreback og Wan-Bissakas kontrakt går ut om ett år, hvilket betyr at dette kan være Uniteds siste sjanse til å få penger for ham. 

Klubben fra motebyen har imidlertid flere kandidater på blokka. Også West Ham og Galatasaray har blitt koblet til Wan-Bissaka tidligere i sommer. 

13.30: Vi har, i en egen sak, skrevet mer om Leny Yoro og den interessante vendingen den sagaen er i ferd med å ta. Les mer om det HER

12.25: Mer Mason Greenwood: Fabrizio Romano har gjengitt noen sitater som Lazio-president Claudio Lotito har gitt til Il Messaggero. 

- Jeg har tilbudt Manchester United 25 millioner pluss klausuler og en videresalgsklausul på 50 prosent for Mason Greenwood. Flere klubber har blitt med i kampen kun for å forstyrre oss og for å få overgangen til å kollapse. Etter Juventus gjorde Napoli det samme. 

Som skrevet i rykteoppdateringen kl. 08.34 venter Lazio på et svar fra Greenwood, og de skal være villige til å forlate forhandlingsbordet om de ikke får det snart. 

12.17: Sommerens tredje spillersalg er et faktum. Willy Kambwala forlater Manchester United. Mer om det i en egen sak her

09.41: - Vi er interesserte i en spiller fra Manchester United og det er bare naturlig at prisen er høy. Vi forhandler om en overgangssum. 

Det sier Ibrahim Hatipoglu, styremedlem i den tyrkiske klubben Galatasaray, til tyrkiske Taktik Mania. Han bekrefter at det er Scott McTominay det er snakk om.

 Galatasaray skal altså være interesserte i skotten, så får vi se om klubbene etter hvert blir enige. Galatasaray ble lenge koblet til Aaron Wan-Bissaka, men det har vært ganske stille rundt høyrebacken de siste ukene. 

08.34: Vi venter på en oppdatering vedrørende Mason Greenwood sin fremtid, men nå skal Lazio ha sett seg lei av å vente. Ifølge italienske Calciomercato.com har Lazio gikk Greenwood et ultimatum: Velg oss - eller så trekker vi tilbudet vårt på mandag. 

Greenwood var så godt som klar for franske Marseille, men reaksjonene i Frankrike gjorde at Greenwood skal ha blitt usikker på en overgang dit. Samtidig har ikke Lazio gitt opp håpet om å signere ham, og også Napoli skal ha meldt seg på i kampen. 

Men nå vurderer altså Lazio å se seg om etter andre alternativ - med mindre Greenwood bestemmer seg i løpet av dagen. 

Powered by Labrador CMS