NEDERLANDSK AVIS: 

- Ruud van Nistelrooy har reist til England - får toårskontrakt

Mye tyder på at det nærmer seg et United-comeback for Ruud van Nistelrooy. 

Publisert Sist oppdatert

Som united.no kunne fortelle tidligere denne uken gjør Ruud van Nistelrooy comeback på Old Trafford - så lenge alt går etter planen. Mye tyder på at det gjør nettopp det. 

Lørdag skriver den nederlandske avisen Algemeen Dagblad at Van Nistelrooy har reist til England, og at han i løpet av de kommende dagene kommer til å skrive under på en toårskontrakt med klubben han spilte for mellom 2001 og 2006. 

Det har vært kjent at Van Nistelrooy var en av favorittene til managerjobben i Burnley, som nå fredag bekreftet at de har ansatt Scott Parker. Van Nistelrooy skal ha vraket Burnley-jobben til fordel for en rolle i Uniteds trenerteam, men ifølge Algemeen Dagblad skal også Van Nistelrooy ha vært aktuell for managerjobber i Tyskland og Spania. 

Han var også i konkrete samtaler med belgiske Club Brugge, skriver avisen. 

Van Nistelrooy blir etter alt å dømme en sentral del av Erik ten Hag sitt trenerteam neste sesong. Nøyaktig hva rollen hans blir er foreløpig ikke kjent, men det er grunn til å tro at han kommer til å jobbe tett på United-angriperne, i tillegg til å ha andre oppgaver. 

En annen nederlender, René Hake, har gått langt i å bekrefte at også han slutter seg til Ten Hag sitt trenerteam. Tidligere denne uken snakket han om hvor takknemlig han er for muligheten til å jobbe i Manchester United. 

Fredag meldte BBC-journalist Simon Stone at United bare venter på arbeidstillatelsen til Van Nistelrooy og Hake før de offisielt blir en del av Uniteds trenerteam. 

United jobber også ifølge rapportene med å hente inn en ny keepertrener, og nederlandske Jelle ten Rouwelaar skal være mannen United ønsker seg. 

Mer om hva som skjer i trenerteamet til United kan du lese i denne saken: 

Powered by Labrador CMS