Erik ten Hag og Thomas Tuchel. 2024. Montasje.

BILD-JOURNALIST:

– Ikke lenger en kandidat til å ta over etter Tuchel

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har siden før helga blitt koblet til Bayern München-jobben, og BILD-journalist Christian Falk har vært blant journalistene som har skrevet om det. 

Sky Deutschland-journalist Florian Plettenberg har også meldt om Ten Hag-interesse fra Bayern. 

Falk omtalte Ten Hag-interessen senest tirsdag ettermiddag (da Ten Hag, Roberto De Zerbi og Hansi Flick ble omtalt som kandidater før han tirsdag kveld plutselig melder at Ten Hag ikke lenger er en kandidat til å ta over etter Tuchel.

Max Eberl skal ha vært i kontakt med Ten Hags representanter, men samtalene kommer ikke til å fortsette, skriver Falk. 

ESPN meldte mandag at Bayern har fått beskjed om at Ten Hags preferanse vil være å bli værende i Manchester United – uten at det var noen automatikk i at Bayerns interesse ville stoppe av den grunn. Nå meldes det altså fra BILD at Ten Hag ikke lenger er en kandidat.

Southgate til United? Tuchel? Fortsatt Ten Hag?

Franske Foot Mercato skriver at INEOS' førstevalg som ny United-manager ikke er nevnte Thomas Tuchel, men heller Gareth Southgate.

De hevder at den engelske landslagssjefen internt blir sett på som den ideelle treneren for å få klubben på riktig spor igjen, og skriver at United-ledelsens mål er å få på plass en enighet i løpet av de kommende ukene. 

En annonsering kan ifølge det franske fotballnettstedet potensielt vente til etter sommerens EM-sluttspill.

I så fall er det kanskje verdt å nevne at Uniteds sesongoppkjøring er i gang, og at den første treningskampen spilles mot Rosenborg på Lerkendal dagen etter EM-finalen.

United-journalist Rob Dawson i ESPN skriver for øvrig at United ikke kommer til å ta en forhastet panikkavgjørelse når det gjelder Erik ten Hags fremtid. 

ESPN omtaler også Tuchel som et av navnene som vurderes av United hvis Ten Hag skulle få sparken (og nevner ikke Southgate).

Gareth Southgate. England-manager.
Gareth Southgate.
Powered by Labrador CMS